Bedrijfsarts

FysicX werkt samen met bedrijfsarts Thea Kalteren. Zij werkt o.a. vanuit onze praktijk in Deventer in de Scheg.

De kernwaarden van Thea Kalteren zijn: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerken.

Een werkgever heeft er belang bij dat zijn werknemers goed en gezond blijven functioneren. Een prettige werksfeer en goede arbeidsomstandigheden dragen daar aan bij. Als bedrijfsarts denk je hier ondersteunend en adviserend in mee.

Mijn aanpak is erop gericht om de kwaliteiten en competenties van uw werknemers in kaart te brengen, zodat ik hen door mijn interventie en begeleiding kan laten groeien tot blije en tevreden mensen, werknemers die (weer) met plezier naar hun werk gaan en daardoor productiever voor uw organisatie worden.
Wanneer je iemand vanuit zijn kracht kunt laten presteren, is er een beter evenwicht tussen de belasting en belastbaarheid, met als gevolg een verminderde kans op een afname van de inzetbaarheid /productiviteit.
Bij dit proces werk ik samen met u als werkgever, omdat u uw werknemers en de werkomstandigheden goed kent.
Juist de afstemming werkgever, werknemer, bedrijfsarts is voor mij de basis voor het bereiken van het optimale resultaat.

U kunt mij het best per mail bereiken via info@kalteren-advies.nl

Mijn postadres:
Kalteren Advies | Postbus 2142 | 7420 AC Deventer

Thea Kalteren