Sport Medisch Trainen (SMT)

Regelmatig sporten en uitvoeren van lichamelijke activiteiten is leuk en gezond. Steeds meer mensen gaan dagelijks meer actief bewegen. Actiever bewegen is gezond en voor de meeste mensen veilig. Voor sommige personen is het echter aan te raden om eerst overleg te plegen met hun (huis)arts alvorens zij starten met een beweegactiviteit. Als u van plan bent om meer te gaan bewegen komt u dan gerust een langs om in overleg met een van onze sportinstructeurs te kijken wat het best bij u past. Bent u patiënt bij ons, of geweest dan kunt u ten aller tijden komen en blijven sporten middels een zogenaamd Sport Medisch Trainen (SMT) abonnement.

Wij bieden deze aan als een jaarabonnement met een proefperiode van 3 maanden. Ook contracten op maat zijn mogelijk, dat bespreekt u met uw therapeut.
Voor verenigingen die aan ons gelieerd zijn hebben wij een speciaal tarief. Vraagt u aan onze receptionistes naar de mogelijkheden.

Bij uw intake gesprek worden uw doelen besproken en wordt een trainingsschema voor u opgesteld. Vervolgens kunt u zelfstandig zes dagen per week aan de slag.

Op nagenoeg alle momenten van de dag is er een sportinstructeur of een fysiotherapeut aanwezig in de zaal.

Heeft u vragen over thuisoefeningen stel uw vraag aan een van onze sportinstructeurs via sportinstructeurs@fysicx.nl

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? schrijft  u zich dan in via de onderstaande link.

Mocht u ingeschreven staan en de nieuwsbrief toch niet ontvangen, controleer dan uw ‘ongewenste’ of ‘spam’ mailbox.

Het kan zijn door de hoge beveiligingsinstellingen dat onze nieuwsbrief daarin terecht is gekomen.